Bun venit la ADEDARI PRES

SC Adedari Pres  Srl  s-a constituit in anul 2009,  Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului,precum si de a creste satisfactia clientului.

Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Firma noastra se ocupa inca de la infiintare cu cele mai diferite domenii: curatenie profesionale de birouri,curatenie dupa constructor, curatenie industriala, amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, constructii si amenajari interioare.

Societatea  noastra  are ca scop oferirea de servicii dintr-o singura sursa si aceasta la un inalt nivel calitativ.Avand ca motto “Incredere-  promptitudine – profesionalitate”,

SC  Adedari  Pres SRL  furnizeaza o gama larga de servicii Insa, inainte de toate, atuul nostru principal fata de clientii nostri prezenti si viitori il constituie faptul ca acestia pot sa gaseasca intr-un singur loc servicii dintre cele mai diverse, usor de utilizat si cu rezultate maxime.

In plus, printre factorii care au asigurat succesul nostru se numara indeplinirea prompta si la un nivel ridicat de calitate a tuturor contractelor, un personal de incredere, precum si prin flexibilitatea in stabilirea programarilor. Caci un alt obiectiv urmarit de firma noastra il constituie indeplinirea prompta a oricarei sarcini.

Cu deosebita stima,
Nicolae Curca