Compania nostra ofera o gama larga de servicii pentru constructii si amenajari interioare, realizate pentru persoane particulare si societati comerciale.

Firma noastra vine in ajutorul dumeavoastra cu urmatoarea oferta de prestari servicii in constructii si amenajari interioare:

constructii
amenajari interioare
termosisteme;
sapaturi si excavatii;
montaj parapet metalic rutier si pietonal
renovari si consolidari
amenajari interioare casa, apartamente si spatii comerciale
Adedari Pres aplica pentru fiecare proiect servicii complete de: planificare si alegere a materialelor, adaptate nevoilor dumnevoatra. Lucrarile executate de catre societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala iar calitatea acestora este asigurata de personal calificat cu care putem veni in intampinarea tuturor nevoilor si ideilor dumneavoastra.

Pentru serviciile de amenajari interioare, compania nostra ofera garantie pentru toate tipurile de constructii si amenjari interioare.

Firma noastra ofera garantie pentru urmatoarele tipurile de amenajari: amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare birouri, amenajari interioare ansambluri rezidentiale, amenajari interioare complexe comerciale.