Despre Noi

Succesul Companiei

“Succesul se bazează pe o echipă proactivă și dedicată, într-un mediu profesional și etic…”

Noi credem ferm că succesul se construiește prin echipa proactivă și dedicată într-un mediu profesional și etic, generând soluții creative și recompense pe deplin meritate. Având acest scop în vedere, ne concentrăm întotdeauna pe siguranță, calitate, abordare detaliată și, mai presus de toate, gestionarea cu diligență a resurselor bugetare pentru a menține standarde ridicate în toate aspectele activităților noastre, în special în relațiile cu angajații, furnizorii, subcontractanții și clienții noștri.

Cultura Companiei

  • Cultivăm un mediu de lucru profesionist și etic.
  • Prioritizăm siguranța și calitatea în toate activitățile noastre.
  • Recunoaștem valoarea îmbunătățirii continue.
  • Suntem deschiși, ascultăm clienții și ne adaptăm la schimbare.
  • Furnizăm un mediu securizat și sigur pentru toți cei implicați.
  • Ne angajăm să protejăm mediul și să adoptăm practici sustenabile în toate activitățile noastre.

Întâlnește Echipa

Nicolae Curcă

Cu o experiență vastă de peste 15 ani în diverse domenii ale industriei cimentului și a industriei automotive, Nicolae aduce o profundă expertiză și cunoștințe consolidate în conducerea și coordonarea proiectelor. Cu o viziune strategică și abordare proactivă, acesta a dobândit o reputație solidă în aceste sectoare, fiind recunoscut pentru capacitatea sa de a livra proiecte complexe cu succes.

Alexandru Daroczi

Cu o expertiză semnificativă în construcțiile civile, Alexandru aduce în echipă o cunoaștere profundă și o abilitate considerabilă în gestionarea proiectelor. Cu o focalizare asupra detaliilor și a proceselor specifice domeniului, el coordonează eficient activitățile.

Constantin Pricop

Cu o experiență solidă în industria mecanică, atât în țară cât și în străinătate, Constantin aduce o perspectivă vastă și o competență deosebită în domeniu.

Claudiu Iosub

Cu o experiență de 10 ani în industria mecanică și cu proiecte finalizate atât în țară cât și în străinătate, Claudiu aduce o perspectivă cuprinzătoare și abilități deosebite.

Istoria

Compania noastră s-a constituit în anul 2009. Încă de la înființare, obiectivul nostru de bază a fost și va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate în conformitate cu cerințele clientului, precum și de a crește satisfacția clientului. Suntem convinși că putem prospera și evolua doar prin îndeplinirea dorințelor clienților noștri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentăm un produs de cea mai bună calitate.

 - 
English
 - 
en
German
 - 
de
Romanian
 - 
ro