Servicii de Curatenie

Adedari Pres pune la dispoziție o divizie specializată în servicii de curățenie industrială, curățenie pentru birouri, curățenie comercială și alte servicii specializate.

Firma noastră oferă servicii complete de curățenie și întreținere pentru hale industriale, centre logistice, ateliere de producție etc., executând aceste servicii cu profesionalism și seriozitate.

Echipa noastră dispune de experiența necesară pentru a oferi aceste servicii de curățenie și este disponibilă pentru deplasare în orice zonă a țării.

Serviciile noastre de curățenie industrială includ:

  • Spălarea și măturarea pardoselilor
  • Curățenie generală în depozite și hale industriale

Adedari Pres oferă servicii de curățenie profesională, care pot fi programate periodic pe baza de contract sau pot fi solicitate printr-o comandă ferma.

Suntem o echipă tânără, receptivă și răspundem prompt tuturor cerințelor dumneavoastră în ceea ce privește curățenia industrială, curățenia birourilor și curățenia comercială.

Divizia noastră de curățenie oferă soluții eficiente, seriozitate, rapiditate și flexibilitate, utilizând echipamente profesionale conforme cu cele mai înalte standarde și norme europene.

Soluțiile și detergenții folosiți de echipa noastră pentru serviciile de curățenie sunt certificate și garantează calitatea, respectând normele europene și fiind furnizate de producători de renume din industrie.

Indiferent de gradul de complexitate al fiecărui proiect, echipa noastră de curățenie abordează fiecare lucrare cu responsabilitate și profesionalism, având în vedere satisfacția clienților noștri.

Pentru detalii suplimentare privind serviciile de curățenie oferite de Adedari Pres, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0744148133 sau la adresa de email adedaripres@yahoo.com.

 - 
English
 - 
en
German
 - 
de
Romanian
 - 
ro

Explorează Serviciul

Construcții/Amenajări Interioare

Explorează Serviciul

Instalaţii/Echipamente Industriale

Explorează Serviciul

Spații Verzi