Instalaţii şi Echipamente Industriale

Cu o experiență extinsă în domeniul instalaţiilor şi echipamentelor industriale, ne axăm pe furnizarea de servicii complete în industria construcțiilor industriale. Abordăm proiectele cu o abilitate deosebită în fabricarea și montajul structurilor metalice, oferind confecții metalice de înaltă calitate. De asemenea, ne remarcăm prin competența solidă în fabricarea și montajul de instalații tehnologice industriale, acoperind diverse elemente precum conducte, fitinguri, tevi și altele. Specializați și în fabricarea și montajul de utilaje tehnologice din oțel și oțel inoxidabil, punem mereu accentul pe calitate și performanță durabilă.

Portofoliul nostru de servicii include, de asemenea, montajul utilajelor, repararea și revizia instalațiilor și utilajelor tehnologice în sectoare industriale variate, cum ar fi industria chimică, energetică și petrolieră. Prin abordarea noastră integrată, livrăm proiecte la cheie pentru construcții metalice, hale industriale și instalații complete. Astfel, acoperim o gamă largă de necesități, inclusiv rețele sanitare, agent termic, instalații pentru stingerea incendiilor, și aer comprimat.

Suntem dedicați oferirii de soluții cuprinzătoare și adaptate nevoilor clienților noștri, aducând expertiza noastră variată și angajamentul nostru pentru calitate și eficiență în fiecare proiect.

 - 
English
 - 
en
German
 - 
de
Romanian
 - 
ro

Explorează Serviciul

Construcții/Amenajări Interioare

Explorează Serviciul

Curățenie

Explorează Serviciul

Spații Verzi